Caută acilea...

miercuri, 6 iunie 2012

Maxima zilei: Nicușor Dan e susținut de PD-L :))))))

Tocmai am primit  astăzi un text menit a dezinforma cretinii care votează și nu știu pe ce lume trăiesc. El e foarte bine scris, semn că nu l-a scris orice lăbar, ci e compus de niște securiști antenați în arta dezinformării celor slabi de înger și care nu știu pe ce lume trăiesc. Așa arată el:


"O a doua campanie genială a lui Felix Tătaru după cea pe care a făcut-o pentru Traian Băsescu în 2004. Nu v-aţi întrebat de ce Udrea nu suflă o vorbă împotriva "contracandidatului" lui Silviu Prigoană? Pentru că Nicuşor Dan este cel proiectat să câştige pentru PDL, iar Prigoană doar muşcă din voturile lui Oprescu. Nu este invers aşa cum cred mulţi. Prigoană este de fapt iepurele. ND este un fel de MRU pentru a prelua Bucureştiul. Şi MRU se dădea independent (ba chiar... PNList). PDL l-a revendicat pe Nicuşor Dan ca fiind candidatul lor înainte să se anunţe Prigoană. Apoi au tăcut chitic şi au extins strategia "independenţilor" în toată ţara. La Buzău au un ... popă! Mai ţineţi minte Guerilla Digitală a lui Băsescu ? S-a transformat în Guerilla Online a lui ND. PS - sunt curios dacă dosarul informativ al lui Nicuşor Dan se află la SRI sau la SIE - să nu uităm că înainte de 1989 a fost plecat în Cuba, stat aflat sub protectoratul URSS, deci nu cred că putea să facă asta fără un angajament ferm de colaborare cu "organele"..."


Acum să îl analizăm. Cum dracu' pot să enunțe asemenea tâmpenii? Păi pot, pentru că unii cred orice gogomănie li se bagă pe gât. La fel și în acest caz. Trecând peste faptul că se spune că e și securist mai nou, că a fost în Cuba și alte tâmpenii (care și dacă ar fi reale nu m-ar interesa), ni se spune că e susținut de PD-L. Vedeți ce simplu e să păcălești oamenii? Populația nu mai vrea să audă de acest partid. Și ce face când vrea să uite de un partid? Alege partidul rival. Genial! Aducem din nou vechii hoți la putere, ca le-au secat conturile. Nu căutam o alternativă. Nu! Îi alegem pe ceilalți, că sunt rivalii ăstora, nu pentru că ar face ceva pentru noi. Popor cretin!


Dar, enigma cea mare, în caz că Nicușor Dan ar fi susținut de PD-L, apare când lumea merge la vot. Cum să spui că Prigoană îi fură voturi lui Oprescu? Cui le dă? Băi oameni buni, e un singur tur de scrutin!!!!!!!!!!!!!!!!
Ce să facă dacă le fură? PD-L susține doi oameni? Împarte voturile la doi oameni? Nu mai fiți DOBITOCI! Nu mai credeți tot ce spune USL! 


Chiar așa a ajuns USL, de se teme și de Nicușor Dan? WTF!!!!???? Auzi, cică contracandidatul lui Silviu Prigoană! Dar al lui Oprescu nu e? Nicușor Dan l-a desființat pe Prigoană și programul lui. De ce Oprescu nu participă la niciun duel televizat cu ceilalți contracandidați?

Un comentariu:

  1. Salutare,

    Ia vezi d-aici cum a fost Nicusor Dan in Cuba in 87, si in Australia in 88.
    http://www.imo-official.org/year_info.aspx?year=1987

    Eu nu cred c-a fost securist, ca era mult prea tinar pentru asa ceva. Dar este candidatul din buzunarul Udrei.

    Prigoana nu e iepure, e un candidat de nevoie. Mailul ala contine o gramada de timpenii, dar are si vreo 2-3 adevaruri.

    RăspundețiȘtergere

Ai ceva de zis, pro sau contra? Spune!